Alla inlägg under augusti 2010

Av Iskristall - 7 augusti 2010 16:15

Jag har en riktig slappardag :) Idag igen....men det är skönt. Det regnar ju ute så larmen går på bilarna. Då gör man sig helt enkelt bäst nedbäddad i soffan med datorn i knät :)

Har iaf dammsugit och tvättat golv i kök och vardagsrum. Och lagt på ny matta i vardagsrummet. Så lite har jag gjort. Ska göra sovrum och hall sen också :) Bara ta en liten paus ;)

Middag idag blir inte äta duktigt alls. Jag är sååå sugen på köttfärssås och spaghetti. Så jag bryter pastaförbudet :)

Men faktiskt jag kom på det häromdagen efter att jag åt kebabrulle. Det är inte så gott. Man kan laga mycket godare mat hemma ju. Och slippa känna sig övergödd och övermätt efteråt.

Tänk om man kunde komma ihåg det innan man köpte skräpmat ibland :)

Av Iskristall - 7 augusti 2010 14:59

Sitter och messar med min väns son. Har aldrig träffat honom. Men han är så lik sin pappa i sättet och deras kärlek till varandra får mig verkligen att le.

Jag har ofta undrat vad den pojken kommer att tycka om mig. Då han inte alltid haft det så lätt med kvinnor i sitt liv. Men att han väljer att skicka sms till mig som han aldrig har träffat gör mig glad.

Han berättar om sin mamma och förhållandet med henne om sin pappa osv. När jag svarade honom att han och hans pappa är mer familj än många andra familjer och att dom inte behöver något mer svarade han att vi kanske behöver en sån som du.

Det tar jag som en stor komplimang. Har bara messat med honom en vecka. Och med tanke på hans liv att även han vill träffa mig det gör mig så glad!

Allt det jag lärt känna om hans pappa bekräftar han utan att jag ens behöver fråga. Det känns så skönt att prata med någon som känner den jag pratar mest med. Är man i olika städer annars blir det svårt i många situationer.

Så    när du ligger och sover lär jag känna din son :) Och jag trivs med det för han är lika trevlig som dig :)

Av Iskristall - 6 augusti 2010 18:05

Två veckor till innan det vänder. Jag vill att dom två veckorna ska gå snabbt!!!

Sen hoppas jag på att en annan sak också ska klaffa så som jag vill. Då är det svårare att falla tillbaka.


Min sjukdom då? Var längesedan jag skrev om den nu. Jag vågar knappt säga det högt. Men så här lång tid utan återfall har jag inte gått innan. Just nu är en period där jag känner efter hela tiden för jag väntar bara på att det ska komma tillbaka. Har gått nästan två månader nu. Innan har det max gått en månad och tre veckor mellan operationerna / ingreppen. Men nu har det passerat det och än sålänge är allt lugnt. Innan har det ju gått ett par veckor från upptäckt till ingrepp. Men som sagt än sålänge är allt lugnt.

Fortsätter det så här så har jag ytterliggare en sak att känna glädje över...


Det kommer dröjja ett bra tag innan jag litar fullt ut på någon igen. Finns väldigt få i mitt liv som jag litat på innan. Nu ännu mer. Att lita på en person gav mig ett års lidande som jag inte önskar någon. ALDRIG MER!!!


Av Iskristall - 6 augusti 2010 12:26

Hur deprimerande är det inte att semestern är över efter denna helgen. Men samtidigt så ska det bli lite roligt att träffa alla igen.


Igår hade jag perfekta eftermiddagen och kvällen....


Först fika med en mc-knutte vän ;). Spana in hans nya hus för första gången. Han hade annan vän där som jag inte träffat. Spelar ingen roll att man är ny det är skaka hand och sen prata som man känt varandra i evigheter. Massa roligprat. Så upplever jag det alltid med mc-folk/bil folk. När vi satt på terassen och fikade kom mer folk och samma sak där. Hej, hej och tjötet var i full gång. Blev ett par starkcider också :)

Sen åkte vi vidare och hämtade upp en person innan dom släppte av mig och jag blev upplockad av en annan vän och åkte och köpte kebabrulle (sallad för honom).

Tillbringade kvällen hemma hos mig med en film.

Sånna mysdagar gillar jag :)

Av Iskristall - 5 augusti 2010 01:34

  

Så här blev det färdiga resultatet på bröllopstårtan jag gjorde förra veckan :) Har inte sett det då min syster fick lägga på blommorna och knyta banden.

Vanlig prinsess tårta med en blandning av marsipan och sugarpaste.

Den blänker så för att den är pudrad med pärlemo.

Blommorna är en riktig ros och gerbera och så ett sidenband knutet runt.

Enkelt och stilrent!!

Ställningen är det brudgummen själv som har svetsat helt underbar tycker jag!!! 

Av Iskristall - 5 augusti 2010 01:12

Hur många sitter egentligen mitt i natten och målar lager på lager på en fransk manikyr :) Då är man verkligen sömnlös i Göteborg, med tanke på hur lång tid det tar för att det ska torka ordentligt.

Blir svagt rosaglittrande "tippar" säger man det när det är ens riktiga naglar man målar?

Nåja rosa blir det iaf :) Och målat på frihand är det. Tänk att man faktiskt kan lära sig att vara stadig på båda händerna när man målar naglarna. Jag som är så hopplöst vänsterhänt annars kan måla nagellack med båda händer utan att kladda :)

Men stadig måste man väl bli när man som jag målar naglarna ett par gånger i veckan :)


  

Lite suddig men så blir det :)





Av Iskristall - 4 augusti 2010 23:03

Mina tester gick tydligen igenom :) Jag får börja lämna blod. På onsdag är det dags för första gången. Är lite nervös för att jag ska bli yr efteråt men har förhoppningsvis sällskap av någon av karlarna på jobbet som också lämnar blod :)

Nu kör vi!!!   

Av Iskristall - 4 augusti 2010 21:25

Blev ingen städning idag. Eller lite kan man väl räkna det om man är nere i källaren och hämtar upp två kassar med gamla kläder och en matta. En källarstädning. Kläderna ska slängas tänkte jag. Kommer ju aldrig använda dom igen. Provade dock ett par av byxorna och dom går nästa på :) Så även min negerröv har krympt lite. Känns roligt!!!

Mattan tänkte jag lägga in här i vardagsrummet. Nu när jag inte har pälsdjur längre kan jag ju ha matta :)

Imorgon tar vi nya tag med städningen igen!!!

Ovido - Quiz & Flashcards