Alla inlägg under augusti 2010

Av Iskristall - 14 augusti 2010 09:48

Idag blir det till att bli bortskämd med grillfest :) Ska bli helmysigt. Jag har tom träffat några av dom som kommer ju :) Iaf en gång ;) Men det jag sett av dom så är dom jättetrevliga :) 

Och det är ingen sån där fest med massa dryga tjejer man inte känner. Vi är ca 10 pers och det är två tjejer till. Men dom två känner inte heller varandra så bra och det är flickvän/fru till andra på festen. Så man slipper bitch rivalitet som det kan bli annars. 

Ja jag avskyr att komma som ny tjej till en fest där alla tjejer känner varandra ;)

Men ikväll ska det bli skoj :)

Av Iskristall - 13 augusti 2010 10:21

   har fått opereras nu igen. Vet inte för vilken gång i ordningen. Och dom operationerna i njurarna är inget roligt alls.

Hans son hörde precis av sig. Har gått bra allting och han sover. Men jag önskar att han fick slippa all sån skit. Räcker med allt annat runt omkring.

Dock är jag väldigt glad över kontakten med hans son. Där vet jag att jag alltid kommer att få veta om något händer. Som nu när han inte kan höra av sig själv. Det känns lugnt och tryggt!


  

Av Iskristall - 13 augusti 2010 10:11

Men det är faktiskt första gången i år jag mår dåligt med något som inte har med operationerna att göra. Så det är ganska ok ändå... och det är "bara" allergireaktion på mjölk. Så jag vet ju att det går över om några timmar. Men det är inte roligt alls när det håller på och gör ont.....

Bäst jag kryper ner och sover bort skiten...

Av Iskristall - 12 augusti 2010 18:53

Jag är van vid när vi grillar att vi alla oftast har med oss det vi vill äta, lägger en slant var eller köper med oss en del var som knytis när vi är många.....

Fick sms från killkompisen förut.

- Vad gör du på lördag kl 6?

- Inga planer hurså?

- Vi ska grilla då.

- Mys! Så tar vi med oss det vi ska äta?

- Nej,

-Hmmm lägger vi ihop eller ska man köpa med sig lite var?

- NEJ! Vi bjuder på grillkväll jag och......

- Öhh jaha...Men sprit då?

- Nej vi har allt :)

- Kan jag komma tidigare och hjälpa till med förberedelser?

- Nej vi tar maten från restaurang så det är lugnt.

  

Hmmm som sagt man blir vanemänniska :) Man är van vid att grilla med ett gäng. Men när man kommer till ett annat blir man "nybörjare" Iof är dom pojkarna alltid sånna som bjuder, kör osv. Men känns lika skumt varje gång.


Men GRILLA BLIR DET PÅ LÖRDAG!!! Mys, mys, mys. Och jättefin terass har han också så nu bara MÅSTE det bli bra väder på lördag!!!


Av Iskristall - 10 augusti 2010 19:01

Idag har jag blodsugits för första gången ;) Gick faktiskt jättebra. Vart inte alls yr som jag var lite rädd för. Har jättefina järnvärden igen och fick äntligen reda på min blodgrupp :)

På väg hem från jobbet däremot satt jag vänd bakåt och pratade med kollegorna på bussen och DET skulle jag inte ha gjort. Åksjuk fy fan :P

Och nu på kvällen när jag kom hem fick jag frossa som fan och blev jättetrött. Kan det vara blodgivningen som gjorde det?

Mår fortfarande lite illa så jag ska äta lite macka och dricka te :)

Av Iskristall - 8 augusti 2010 19:35

   Avslutar denna semestern med.......att baka bröd. Blev så ruskigt sugen på nybakat. Och jag som skulle komma in i en period igen av att INTE äta sånt. Men men hemmabakat är bättre än köpt får jag trösta mig med :P



(inte mitt bröd på bilden. Degen är fortfarande på jäsning)

Av Iskristall - 8 augusti 2010 11:42

Jaha då var det sista morgonen jag fick sova till halv tolv. Imorgon blir det gå upp vis fem snåret och vara på jobbet tidigt. OM jag kommer upp :)

Idag blir städa det sista och slappa så är man laddad :)

Ovido - Quiz & Flashcards