Alla inlägg den 7 augusti 2010

Av Iskristall - 7 augusti 2010 16:15

Jag har en riktig slappardag :) Idag igen....men det är skönt. Det regnar ju ute så larmen går på bilarna. Då gör man sig helt enkelt bäst nedbäddad i soffan med datorn i knät :)

Har iaf dammsugit och tvättat golv i kök och vardagsrum. Och lagt på ny matta i vardagsrummet. Så lite har jag gjort. Ska göra sovrum och hall sen också :) Bara ta en liten paus ;)

Middag idag blir inte äta duktigt alls. Jag är sååå sugen på köttfärssås och spaghetti. Så jag bryter pastaförbudet :)

Men faktiskt jag kom på det häromdagen efter att jag åt kebabrulle. Det är inte så gott. Man kan laga mycket godare mat hemma ju. Och slippa känna sig övergödd och övermätt efteråt.

Tänk om man kunde komma ihåg det innan man köpte skräpmat ibland :)

Av Iskristall - 7 augusti 2010 14:59

Sitter och messar med min väns son. Har aldrig träffat honom. Men han är så lik sin pappa i sättet och deras kärlek till varandra får mig verkligen att le.

Jag har ofta undrat vad den pojken kommer att tycka om mig. Då han inte alltid haft det så lätt med kvinnor i sitt liv. Men att han väljer att skicka sms till mig som han aldrig har träffat gör mig glad.

Han berättar om sin mamma och förhållandet med henne om sin pappa osv. När jag svarade honom att han och hans pappa är mer familj än många andra familjer och att dom inte behöver något mer svarade han att vi kanske behöver en sån som du.

Det tar jag som en stor komplimang. Har bara messat med honom en vecka. Och med tanke på hans liv att även han vill träffa mig det gör mig så glad!

Allt det jag lärt känna om hans pappa bekräftar han utan att jag ens behöver fråga. Det känns så skönt att prata med någon som känner den jag pratar mest med. Är man i olika städer annars blir det svårt i många situationer.

Så    när du ligger och sover lär jag känna din son :) Och jag trivs med det för han är lika trevlig som dig :)

Ovido - Quiz & Flashcards