Alla inlägg under augusti 2010

Av Iskristall - 21 augusti 2010 15:11

Idag är det minsta möjliga på mesta möjliga tid som gäller. Eller hela helgen har jag faktiskt tänkt mig i det stuket :)

Bara äta gott, läsa bok och slappa. Vet att jag kommer att få en stressig vecka på jobbet nästa vecka men det är skoj man vet ju att man lever ;) 


Igår kväll ägnade jag kvällen åt    son. Ju mer vi sms:ar desto roligare är han. Börjar lära känna honom nu så han pratar mer fritt och visar hur han är. Och han får mig att skratta lika mycket som sin far.

Han beter sig inte alls som att jag är en främling vilket jag ju egentligen är för honom utan mer som en del av familjen. Igår pratade vi raggning jag bara log när jag läste hans sms. Gillar den blandningen mellan roligt och allvar vi har när vi "pratar". 

Av Iskristall - 19 augusti 2010 17:47

Dagens middag chilli con carne is puttring on the spis ;) 

  

Så klart inte den dom är på bilden :) Men en smarrig en......trotts att jag återigen lyckades ha i för mycket chilli tror jag. Lär mig aldrig att dom där torkade chilli flagorna är starka som fan :)

Vad har jag i den idag då?


Köttfärs

vitlök

krossade tomater

tomatpuré

massa chilli

lite socker för godare smak

och egen blötlagda svarta bönor, mungbönor och röda linser :)

och en buljongtärning då det är obligatoriskt :)

Av Iskristall - 19 augusti 2010 06:32

Idag är det dag full med möten. Mindre roligt :P

Sitter här trots att jag borde vara påklädd och nästan klar. Men har precis smörjt in mig efter duschen. Så egentligen är jag väl lite stressad med tanke på att jag måste gå om tolv minuter....

Får skynda mig ;)

Av Iskristall - 18 augusti 2010 21:47

  

När du föddes grät du ensam

alla andra var glada.

När du dör gråter alla

du ensam är glad.

Av Iskristall - 18 augusti 2010 13:22

Jobbar hemma idag. Har tillbringat hela förmiddagen med att vänta på att målaren ska komma och bedöma om jag får nya tapeter eller inte.

Målaren var en "målerska" och som det verkade på henne så har det börjat släppa så då kryper det neråt. Så jag hoppas, hoppas, hoppas att jag får nytt i vardagsrum och hall!!!

Nu väntar jag på domen från min fastighetsskötare bara...har väl med deras budget att göra också. Men det måste ju helt klart fixas :)

Av Iskristall - 17 augusti 2010 19:14

Helt otroligt!! Ja eller man kan tro att det är så iaf för idag äter jag som en jävla häst!! 

För någon timme sen åt jag två majskolvar.....och nu blev jag hungrig igen så då blev det en tallrik pasta och köttfärs. Nu ska jag snaska i mig en klubba eller två.

Måste ju vara gravidcrawings ;) 


Idag pratade jag med min snälla fastighetsskötare. Om jag har tur får jag nya tapeter i vardagsrum och hall :) Dom jag har nu har börjat släppa i överkant. Och jag hoppas att dom inte bara vill fixa det utan att jag får helt nya.

Har börjat kollat lite på vilka färger jag vill ha fall i fall......

Av Iskristall - 15 augusti 2010 18:53

Hade jätteskoj igår som sagt. Men idag har varit en tung dag. Har varit alldeles för tyst runt mig så paniken kom krypandes igen. Sånna här dagar ser jag fram emot att jobba en hel vecka. Så gott med alla glada, pratiga människor runt mig på veckorna. 

Har dock kommit iväg på en cykeltur med min trasiga cykel. Var nere och handlade. Sånna sträckor vågar jag ta den på. Men till och från jobbet blir överkurs utan bakbroms och med skevt däck. Men om en och en halv vecka ska den lämnas in!!

Har kommit fram till att trots att jag vill ha ny cykel får det bli laga den gamla. Ny kan jag köpa till våren istället.

Av Iskristall - 15 augusti 2010 09:33

Hade en jättemysig kväll igår hos vännerna. Jättegod mat!! Kycklingklubba, spare ribs, potatissallad, cole slaw, och en typ fransk potatissallad med kapris.

Så smaskens!! Köttet var så mört så man kunde dra av det från benen.

Och så stora isfyllda byttor med dricka av alla dess slag.

Folket var öppna och trevliga och det var världens sötaste hundar där. en dvärg pinscher valp på 9 veckor, en annan liten sötnos på 5 månader och en gudomligt vacker och lydig akita. Riktigt mysig kväll!!!

Ovido - Quiz & Flashcards