Alla inlägg under januari 2011

Av Iskristall - 11 januari 2011 19:51

Idag var första dagen träning efter tre veckors juluppehåll. Det var JOBBIGT!!!

Svetten rann precis som den ska och jag var död efter. Nytt pass också och detta är tuuuungt mot triceps och biceps. Glömde jag säga att jag älskar det med :D Här kommer snygga armar!!!

Ska fråga T hur man lägger upp resten av veckan för att få bäst resultat.


Maten idag blev "grönsaksris" (mixade blomkål, kålrot och morot fint och kokade i buljong några min) och en köttbit med en kall sås på gräddfil, vitlök och italiensk salladskrydda.

Jättegott blev det! Riktigt gott att göra "ris" på olika grönsaker så.

Av Iskristall - 10 januari 2011 20:42

Igår var livet pest och plåga (pms blandat med trasig telefon) och idag på morgonen svängde det kraftigt runt igen.

Ringde fastighetsskötaren på väg till jobbet. Han bekräftade att jag får nya tapeter i hall och vardagsrumm :) Yeeeyyyy!!!!

Och väl på jobbet fanns ett mail som gjorde mig glad. Erbjudandet vi fick via jobbet på gym är färdigt och klart. Så stod instruktioner hur vi skulle bära oss åt för att hämta ut korten.

Instruktionerna var enkla. Åk till gymmet, hämta ut kortet i receptionen, dom fakturerar oss.


Så efter jobbet åkte jag först och kollade på tapeter. Vardagsrummet var überlätt

Där blir det en varmbeige ton istället för den kalla sandfärgen jag har nu. I hallen blir det vitt med lite pärlemoglans. Det är bara mönster och så jag ska bestämma på den. DET däremot är SKITSVÅRT!!!


Efter tapetkollen så åkte jag till gymmet och hämtade ut nya träningskortet. Kändes skumt att gå in och bara få ett gymkort utan att betala. Dom hade redan mina uppgifter och allt i datorn. Behövde bara säga mitt namn :)


Så nu kör vi!!!

Av Iskristall - 9 januari 2011 18:25

Men så klart kan inte allt bara gå smidigt och bra. Någon borde tala om för telefoner att det är INTE ok att självdö totalt och inte vilja starta igen under dagar när jag har pms. INTE OK ALLS!!!!

Hade jag varit en person med mindre tålamod och mer humör hade skiten åkt ut genom fönstret. Och jag hade INTE öppnat fönstret. Som det är nu ligger den på nattduksbordet i väntan på den eviga vilan.

Tur att man har en extra skabbig telefon som man kan ta till vid sånna här tillfällen.

Men jag är arg som ett bi. Köpa ny telefon ingår INTE i min budget just nu. Nästa steg i min budget är nämligen gymkort. Och det tänker jag inte släppa på!!!

Av Iskristall - 9 januari 2011 01:40

Alla andra sover. Men jag får journaler upplästa för mig av    son. Intressanta som fan tycker jag.

Står saker som:

1979 Läkaren: vi har bett   läsa en bok på 107 sidor vilket han har gjort. En timme senare frågar dr....vad som stod skrivet på sidan 14, 16 och 44 rad 6.    var tyst en stund och verkade helt frågande. Jag ställde samma fråga igen varpå han visade humör men lugnade sig och svarade korrekt på samtliga sidor och rad.


Eller en annan...


 Läkaren:   har en för mig helt unik simultan förmåga.   har i flera tester skrivit 2 st personliga texter men med helt olika innebörd samtidigt, med en penna i vänster och en penna i höger hand. Samtidigt kunde    svara på allmäna frågor.


Inte undra på att den människan fascinerar mig :) 

Tycker så mycket om den familjen...

Av Iskristall - 8 januari 2011 19:39

Japp jag erkänner. Idag SKITER jag i allt vad äta nyttigt heter. Jag har mens! Jag måste ha i mig massa fett, onyttigt och godis då. Det finns faktiskt en lag på det. Jajjemen lagen om att tillfredställ alltid en kvinna med mens minsta lilla önskning.

Så idag blev önskningarna kebabtallrik, smågodis och julmust.

Har ätit fem bitar godis och är redan trött på det. Men julmust är gott på riktigt!!!

Av Iskristall - 8 januari 2011 15:10

Så då har jag varit iväg och uträttat dagens ärenden. 

Första stopp var stan. Där jag faktiskt sålde min förlovningsring. Den ligger bara och skräpar i lådan. Har inget som helst sentimentalt värde för mig. Fick 500 kronor för den.

Nästa stopp blev hemma hos vännen och mata och gosa med hans katt. OJ så kelen hon var. En riktig myskisse. Hon har inte varit så social andra gånger jag har varit där men nu kom hon fram direkt och gosade massor. Tittade på mig med stooora blåa ögon och spann. Jag gillar när katter riktigt trycker sig mot en och gosar när man lyfter upp dom.

Efter det åkte jag ner till backa plan och köpte Zofobas dessa äckliga larver som mina ödlisar äter.


  

Visst ser dom aptitliga ut :P 

Köpte även kattsand. 10kg och släpa på är fan inget roligt alls. Speciellt inte som vädret är regn med blankis. Halt som satan är det ute! Tror jag stannar inne resten av helgen nedbäddad under täcket och myser.

Av Iskristall - 7 januari 2011 17:05

Drömmer om att komma igång med träningen igen. Få göra av med lite energi. För det här med att vara hemma och vara sjuk funkar inte.

Mitt humör sjunker till botten, jag blir aggressiv och grinig och borde inte få prata med folk.

Sitter och lägger upp hur jag ska köra träningen.


Av Iskristall - 7 januari 2011 13:25

Klockan är halv två och det är mörkt. Iaf i mitt sovrum där jag ligger. Vill inte alls ha dagsljus med den huvudvärken jag har.

Vill bara att den ska ge med sig.

Borde gå upp och äta lite frukost.....

Ovido - Quiz & Flashcards