Alla inlägg den 9 januari 2011

Av Iskristall - 9 januari 2011 18:25

Men så klart kan inte allt bara gå smidigt och bra. Någon borde tala om för telefoner att det är INTE ok att självdö totalt och inte vilja starta igen under dagar när jag har pms. INTE OK ALLS!!!!

Hade jag varit en person med mindre tålamod och mer humör hade skiten åkt ut genom fönstret. Och jag hade INTE öppnat fönstret. Som det är nu ligger den på nattduksbordet i väntan på den eviga vilan.

Tur att man har en extra skabbig telefon som man kan ta till vid sånna här tillfällen.

Men jag är arg som ett bi. Köpa ny telefon ingår INTE i min budget just nu. Nästa steg i min budget är nämligen gymkort. Och det tänker jag inte släppa på!!!

Av Iskristall - 9 januari 2011 01:40

Alla andra sover. Men jag får journaler upplästa för mig av    son. Intressanta som fan tycker jag.

Står saker som:

1979 Läkaren: vi har bett   läsa en bok på 107 sidor vilket han har gjort. En timme senare frågar dr....vad som stod skrivet på sidan 14, 16 och 44 rad 6.    var tyst en stund och verkade helt frågande. Jag ställde samma fråga igen varpå han visade humör men lugnade sig och svarade korrekt på samtliga sidor och rad.


Eller en annan...


 Läkaren:   har en för mig helt unik simultan förmåga.   har i flera tester skrivit 2 st personliga texter men med helt olika innebörd samtidigt, med en penna i vänster och en penna i höger hand. Samtidigt kunde    svara på allmäna frågor.


Inte undra på att den människan fascinerar mig :) 

Tycker så mycket om den familjen...

Ovido - Quiz & Flashcards