Alla inlägg den 6 januari 2011

Av Iskristall - 6 januari 2011 21:50

Idag känner jag oro i hela kroppen. Kan inte sluta tänka och tankarna bara snurrar. Det känns som att något är fel. Men jag vet inte vad. Jag hoppas verkligen att det inte är något.

Varför blir allt fel när jag inte orkar hålla fasaden uppe? Folk rusar iväg i panik och gör saker. Försöker lösa men vet inte vad det är dom ska lösa.

Känns som att det blev så fel denna gången.

Men jag är också ledsen ibland. Jag kan inte hålla mig glad jämt. Jag har alldeles för mycket saker som trycker just nu.

Jag försöker varje dag vara glad och le och inte visa hur allt gnager i mig. 

Kan inte jag också få vara ledsen ibland. Utan att allt blir åt helvete. Om jag lyssnar på dom runt omkring mig. Kan inte dom lyssna på mig när jag behöver det?

Det är tungt att bära allt själv.

Av Iskristall - 6 januari 2011 15:55

Idag har jag varit och köpt min favoritkudde. Har velat ha den i flera år. Det är nästan likadan som den jag har nu. Fast denna är inte formpressad. Bara väldigt fast och bekväm och ändrar inte form. Sover alltid så gott hemma hos Gaia med sån kudde. Och hemma hos syrran med. Nu har jag också en :)

Ska köpa en till eftersom jag har dubbelsäng men idag orkade jag bara släpa på en :)

Köpte en jättemysig bordslampa också som jag har på mitt barbord. Så jag slipper ha tänt i taket i vardagsrummet jämt. Så nu är bara mina terrarier och lampan på barbordet tända :) 

Nästa projekt (får bli om två eller tre månader) så ska jag se om jag inte kan hitta ett riktigt terrarie till Pandora. Sen efter det blir det Nisses tur. Men det han har duger än sålänge bra. Pandoras däremot är jättetråkigt.

Hittade nya glas också för 50 kronor. En mellanstorlek på glas. Kan också behövas då den mellanstorlek jag hade nu har gått sönder ett av dom. Så jag har bara tre av den. Men nu har jag sex nya fräscha glas :)

På tiden det med. Dom jag har nu har jag ändå haft i ca 10 år. 50 kronor kostade dom nya. Borde kanske köpt tolv men kom fram till att jag bara ville ha sex glas :)


Nu är det mysigt här hemma. Ska ringa fastis på måndag för att se hur det går med nya tapeter också så är jag nöjd sen :) Tänk vad små medel kan ändra mycket :)

Ovido - Quiz & Flashcards