Alla inlägg den 18 juli 2011

Av Iskristall - 18 juli 2011 21:11

Idag var träningen RUSKIGT jobbig. Det bara rann svett om mig och jag var törstig som fan genom hela passet. Tror jag har slarvat med att dricka ordentligt idag. Då brukar jag bli sån.

Hoppade över att simma idag så det blev två mil på cykel och body pump. Just nu håller jag på att koka färskpotatis och steka lite lax som jag ska ha med vitlökssmör till :) 

Ska bli sååå gott :D 

Ska faktiskt få en pt timme av gymmet. Av en ny pt som börjat där som var med på passet idag. Hon ska mäta mig och kolla vilka delar i kroppen man är rörlig och hur man står och går fel i hållningen osv. Vilka delar av kroppen man behöver fokusera träningen mer på. Det ska bli väldigt intressant faktiskt! 

Jag och hon pratade en bra stund innan passet och jag berättade om mina ryggproblem. Och hon tyckte det skulle bli intressant att kolla närmare på hur min kropp fungerar med artrosen :) 

Väntar med spänning :) 

Av Iskristall - 18 juli 2011 13:28

Idag när jag vaknade slängde jag bara på mig kläderna och hällde i mig en modifast innan jag styrde mot en snabbis på IKEA. 

Blir så när man ställt in sig på semestertid i kroppen och spontanvaknar kl 11. En jävla tur att vi inte har någon träning på förmiddagarna nu under sommaren då hade jag tokmissat träningen.

På IKEA blev det två krukväxter till hallen och lax. 

Nu är jag hemma igen. Sitter med dagens andra modifast och ska hälla i mig den. Sen lite senare blir det pastagratäng och så träning efter det. Dagens träning är body pump. 

Ska bli härligt att få lite ont i musklerna igen :) 

Ovido - Quiz & Flashcards