Alla inlägg den 23 juli 2011

Av Iskristall - 23 juli 2011 01:09

Det är så roligt att Sverige är ett sånt litet land ibland. Det känns verkligen som att ingen kan hålla något hemligt. Killar framförallt borde tänka på det! Dom tror att dom är så smarta med vad dom säger för lögner. Men seriöst. Karlar hur korkade är dom på en skala?

Ta som ett exempel en kille som försöker få mig i säng. Han säger såååå söta saker hahaha. MEN jag känner ju hans syster :) Jag behöver inte ens fråga om honom för att få reda på saker....

Ibland älskar jag livet!! Men bara när man kan avslöja lögner :) 


Känns litegrann som om synden straffar sig! 


Sen undrar jag en sak med dessa otrogna karlar där ute. VARFÖR sparar dom sms och nakenbilder på andra tjejer? Det är ju mycket lättare att undkomma att bli avslöjad i otrohet om man inte sparar på sånt.

En tjej som blir misstänksam hon rotar i mobilen. Så är det bara. Det är som att ha den där stora röda knappen framför sig med RÖR INTE skylt. Man kan helt enkelt inte låta bli...

Om jag någon gång hade varit/skulle vara otrogen. Då går jag ju inte och sparar bevisen för det :) 

Säger det återigen KARLAR!!!!

Jag är så glad för den underbara människa jag hittat. Det man ser där är vad man får. Och den bedömningen har jag fått bekräftad av hans familj. Så hur jobbigt än allting är runt omkring. Så är han en underbar människa när det kommer till sånt.


Orden: Det manligaste jag vet är när man kommer hem till SIN kvinna är bland det finaste jag hört en karl säga :) Och dom orden lär han även sin son.

Och tänk dom sa han långt innan vi lärde känna varandra som vi gör.


Nej ni otrogna karlar. Det är helt enkelt så här. Jag vill inte ha er :) Håll er hemma i eget hus. Jag har det jag vill ha :) 

Ovido - Quiz & Flashcards