Alla inlägg under maj 2011

Av Iskristall - 5 maj 2011 16:25

Så här rolig såg min lägenhet ut när jag kom hem idag :


   

Behöver jag säga att jag längtar efter imorgon :) Såg det nu när jag kom hem att katterna snällt får stanna i sovrummet tillsammans med mig. Hela min lägenhet är ju täckt av papper!!! Så jag vill inte släppa ut dom där.

Men det är lugnt ändå. Jax ligger vid min axel Gumman mitt i sängen och Gubben som vanligt under ett täcke :) 

Och jag får nöja mig med att slösurfa och äta middag i sängen. Vilket faktiskt inte gör mig något alls just idag då jag har ont i mina leder.

Funderar på att slumra en stund och vaknar jag tidigt så packar jag simkläderna och drar ner till gymmet och badar bubbelpool, simmar och bastar. Dom har ju öppet till 9 :) 

Av Iskristall - 3 maj 2011 19:24

Nu har det satt igång :) På torsdag kommer äntligen målarna för att fixa min lägenhet. Ska få nya tapeter i hall och vardagsrum. 

Har bara ett litet problem. Ska lyckas stuva undan hallmöbler, vardagsrumsmöbler två terrarie och tre katter i en liten tvåa ;) 

Har löst det så: hallmöbler och ödlor till köket, barbord och soffbord till balkongen, soffa och tv-skåp får stå kvar i mitten av rummet och tillslut......KATTERNA dom får slåss inne i sovrummet under dagen. På kvällen får dom ju vara ute i lägenheten. Bara inte när målaren är här.

Och eftersom han sagt att det kommer att ta torsdag och fredag så ska väl kissarna klara av att hålla sams på liten yta.

HOPPAS!!! nu att han verkligen blir klar på fredag. Annars blir det inte roligt i helgen. 

Men det ska bli såååå härligt med lite nytt på väggarna. Är ju inte jag som har tapetserat här från början och väggarna i hall och vardagsrum har samma ljust sandfärgade tapet. Nu kommer jag inte ändra så jättemycket. Vardagsrummet ska ha en mörkare variant i sandfärgat neutralt men lite varmare ton.

Hallen ska bli bredrandigt vitt i matt och lite blankare ränder med en tunn, tunn silverrand mellan.

Kommer att bli kanon tror jag!

Sen när skattepengarna kommer vill jag ha den här:

   Kommer att bli sååå snyggt till mina nya väggar i hallen :) Finns även en matchande spegel :)

Av Iskristall - 2 maj 2011 21:41

Just nu känner jag ett lugn i kroppen jag inte känt på två år. Allt som jag oroat mig över när det gäller min sjukdom har släppt och löst sig.

  vet om det nu. Jag har velat berätta det massor. Men först när vi är i samma rum. Trodde han skulle bli äcklad och säga upp kontakten med mig.

Men han är bäst!!

Berättade för hans son först. Sa att det är ok att han säger det eftersom jag själv inte visste när jag skulle få prata med honom nästa gång. Och T behövde få veta varför jag var så fruktansvärt ledsen ibland.

Han berättade för sin pappa. Och   reaktion? Han är underbar. Han ser inget hemskt med mig alls med det. Han vill inte säga upp kontakten med mig. Och när vi äntligen pratade i telefon så tog han upp det. Sa att han hela tiden anat vad det var. Att han väntat på att jag skulle säga det själv att han inte vill pressa mig. Han var så förstående och snäll så jag fick tårar i ögonen. Sa att detta är inte mitt fel. Att han förstår hur jobbigt det varit. Att jag kommer att få bakslag men att dom kommer gå över men det kommer att gå bra. 

Han som är den person som mest borde tagit avstånd från mig är den som förstått mig bäst och även i detta fallet varit en helt underbar människa. Jag ångrar inte en dag min vänskap med honom!

Där får man aldrig skit, man får alltid ett stöd och kan alltid prata med både honom och hans son. Vet inte vad jag hade gjort utan dom två.


Där är två människor jag vill visa upp för hela världen och säga titta här. Dom här två är underbara människor!!


   

Av Iskristall - 1 maj 2011 10:20

Igår bestämde jag och bästaste kollegan att åka ut till en av öarna i skärgården och sola. Vi valde hennes lilla smultronställe och möttes på Saltholmen för att ta färjan ut.

Jag hade aldrig varit på den ön men åhhhh vill ha en sommarstuga där! Så himla mysigt med alla små smala gator och skitfina hus. En riktig idyll med snickarglädje, blommande magnolior och gröna gräsmattor gömda bland klipporna. 

Efter en promenad på ca 20 min kom vi till hennes smultronställe som är en jättestor brygga mitt bland klipporna och inga hus så där jättenära. La oss först på bryggan men det var lite kallt så vi flyttade till klipporna där det var lite mer lä.

En killkompis kom också dit och vi tillbringade 3 timmar med att sola, prata, läsa tidningar, sms:a, äta macka från subway och jordgubbar.

  Färjeläget :) 


Efter att vi hade varit där så åkte vi en jättesnabbis till Frölunda torg där jag och K shoppade. En jättesnabb shopping blev det. In på H&M där jag hittade en vit tunn tunika som jag velat ha länge. En sån där som har bred ringning och är tunn och luftig. Perfekt att dra över ett linne på sommaren.

K köpte saker på Kicks innan vi sprang in på  Hemköp och handlade ingredienser till sallad. 

Sen hem till henne och stressa ihop sallad, kall sås med basilika och citron, tina lax och lägga den i foliepaket med dill, grovsalt och smör och sen stressa ett par hållplatser bort där några kompisar till henne (och andra som jobbar där vi gör) grillade.

Slänga laxen på grillen och småprata lite.

Efter det var vi så totaltrötta så det blev inte så mycket mer av det :) Hem och somna på soffan typ :)

   Mmmmm vad gott det var!!!


Skönt ibland att gå upp tidigt så man hinner göra mycket på en dag.

Behöver jag säga att jag ser ut som den danska flaggan idag ;) Som vanligt brände jag mig i solen totalt. Inleder varje år med att bränna mig första gången. Efter det blir jag bara brun.


Idag blir det cykeltur och handla :)

Ovido - Quiz & Flashcards