Alla inlägg under maj 2011

Av Iskristall - 19 maj 2011 16:45

Har jobbat hela veckan men hemifrån. Idag var jag tillbaka på kontoret igen. Kändes riktigt skönt! Jag tycker verkligen det är tråkigt att jobba hemifrån. Visst man får massor gjort. Men det är ju så tyst!!!

Så idag trotsade jag det onda och åkte in till kontoret :) 

Det är lite skumt. Jag har jobbat hela veckan. Men det kändes ändå som måndag. Så jag får en väldigt snabb vecka för imorgon är det ju fredag! ;) 

Lördag tänkte jag träna igen. Sen är jag på g. 

Fick sommarschemat på gymmet och jag gillar helt klart tiderna på passen! 


Hur kommer det sig förresten. Man tittar sig i spegeln och ser TYDLIGA resultat. Man känner sig fastare, finare, muskulösare. Men så tar en annan kort på en när man inte är beredd och VIPS när man får se bilden känner man sig asfet igen :P 

Det borde vara förbjudet att ta sånna bilder!! 

Dom korten jag såg nu var från ett bröllop när man vill vara fin. Men han som tog dom har en förkärlek för att ta korten snett nedifrån och på språng förbi en. Ja det säger ju sig självt hur bra dom bilderna blir :P 

Me not like!!!


Undrar om man någonsin kommer till det stadiet när man kan se en sån bild och vara nöjd över sig själv?

Av Iskristall - 18 maj 2011 19:56

Det tar ett par dagar efter varje ingrepp. Ett par dagar med svullnad och smärta. Men nu börjar svullnaden lägga sig. Imorgon jobbar jag som vanligt igen och inte hemifrån som jag gjort nu. 

På lördag hoppas jag kunna träna igen. Avskyr att missa min träning! Vill ju komma i riktig form igen. Fast det lär dröja för jag är duktig på att slarva med maten. 

Men folk som inte sett mig på länge säger ändå att dom ser resultat.

Träffade x kk förra veckan och han kommenterade att jag tränat på duktigt. 

Ska försöka ta tag i det där med maten igen. Senaste två veckorna har jag iaf ätit bättre! Blir enklare nu när det är varmt ute också. Då vill man inte äta annat än sallad :) Så då kommer äta rätt av sig självt.

Tänk om man bara kunde få trolla bort två delar på sig själv som man var missnöjd med. Då vet jag exakt vad jag hade trollat bort :) 

Men men. Träning är det som gäller. Kan   kämpa på så duktigt med sånt så kan jag. Finns ingen ursäkt :) 


Hoppas det är riktigt fint väder i helgen. Vill sola :) 


Av Iskristall - 16 maj 2011 17:05

I lördags fyllde ju jag år :) 
Började dagen med att jag och bästaste kollegan cyklade till Saltholmen för att ta färjan ut till ön.

Molnen samlade på himlen över stan men vi hade sol :) jaja jag erkänner det blåste lite kyligt. Men vi fick solat någon timme iaf :) Och ätit mackor.

Sen bestämde vi oss för att åka in till stan igen och SÅKLART!!! så gick inte färjan när vi trodde så vi fick vänta en timme vid färjeläget. Men det är ganska ok ändå. Molnen samlades mer och mer och vi funderade på att ställa cyklarna i Saltholmen och hämta dagen efter.
Men när vi kom in till fastlandet igen så blåste det inte. Så det blev cykla ändå :)

En snabb spontanbestämelse blev att kolla på melodifestivalen och dricka lite vin hemma hos mig och Duvvan, kollegan och andra kollegan kom hem till mig.

Knäppisarna hade köpt present (jag firar ju inte min födelsedag) och jag fick bubbel, rödvin och presentkort på underkläder.

Så i söndags gick jag och köpte jättefin bh och 3 par sömlösa trosor (jättefin bh och jättebekväma trosor!!!)  är så glad och nöjd :) 

Gillar oväntade överraskningar :) 

Av Iskristall - 16 maj 2011 16:56

Mitt andra hem var 6:e vecka. Var längesedan jag tröttnade på det så ska inte ens skriva börjar bli trött på det nu....

Fick en ny doktor idag. En kvinna. Hon verkar jättebra! Hon vill skicka mig med remiss till en riktig gynekolog (inte dom vanliga barnmorskorna) för att göra ett ordentligt cellprov och kolla så min livmoder inte tagit stryk av allt det här. Risken finns ju att man kan få livmoderscancer av det här.

Så nu blir det att vänta på att brevet dimper ner i brevlådan och sen blir det boka tid till nästa ställe. Börjar kunna rutinerna. 

Denna gången blir det på samma sjukhus som dom opererade mig.


Fuskade idag och tröstade mig med kebabtallrik. 

Av Iskristall - 12 maj 2011 17:08

Hela 32 år fyller jag på lördag. Jag börjar ju bli riktigt gammal nu ;) Men än så är man ju så klart ung och fräsch ;)

Hoppas på strålande väder på lördag i så fall tar jag och bästaste kollegan som vanligt båten ut till en av öarna och solar. Med skillnaden att vi tar med oss god mat och vin denna gången :) Antingen en fräsch sallad eller också tar vi med grill och grillar.

Men så klart jag börjar min morgon med min vanliga lördagsträning :) Den hoppar jag inte över eftersom jag ska in till sjukhuset på måndag. Och då vet jag att jag inte brukar kunna träna på några dagar. Möjligtvis ett kettlebell pass på tisdag om jag inte har för ont.


   Färjeläget på ön :)

När skattepengarna kommer ska jag köpa en bättre mobil. Då ska jag ta och filma en liten bit på sträckan vi går för att komma till vårat lilla smultronställe :)

Det är så otroligt fint och vackert på den ön. Speciellt nu när magnolian blommar i trädgårdarna. Jag ÄLSKAR magnolia. Så vackra blommor!!!


 

Av Iskristall - 10 maj 2011 19:52

Ibland behövs det inte mycket för att man ska må bättre än bäst.

Dagen i sig har varit strålande. Cykla till och från jobbet (1.8 mil totalt), body pump på lunchen och sitta utomhus i solen på fikan. 

Det är så härligt att jobba så nära havet som jag gör. Vill aldrig byta det mot något kontor i stan.

Nu på kvällen fick jag en efterlängtad liten sms stund med  . Och det mår jag alltid bra av.  

Av Iskristall - 6 maj 2011 17:50

Så här blev min nya fina hall och mitt nya fina vardagsrum:


   

Av Iskristall - 5 maj 2011 20:24

Igår kväll när jag gått och lagt mig hörde jag hur det kom en tjej springandes utanför huset. Jag sover alltid med fönstret öppet. Hon småjoggade lite hasande lät det som och ropade Neeej. Hon lät inte panikslagen men inte heller lugn. Hon lät mer rädd.

Jag kollade för att se om jag såg något men hon hade hunnit försvinna runt hörnet och jag såg ingen som kom efter henne...

Jag låg och tänkte vad ska jag göra? Ska jag ringa polisen? Men hur förklarar man det? Jag vet ju inte om hon var i fara eller vad som hände. Och jag såg ingen annan...Jag gjorde valet att inte ringa men hade ångest imorse om man skulle få läsa om någon försvunnen tjej eller någon som råkat ut för något i tidningen.


Mitt i natten vaknade jag av att det small 8-10 gånger lät som att dom sköt precis utanför mitt fönster. Jag hoppade högt. 

Det gick en liten stund sen hörde jag et skott till men längre bort. På morgonen i radio sa dom att dom skjutit i mitt området men ca 400 meter längre bort på andra sidan massa hus. Polisen hade hittat ett vapen.

Men nu när jag läste i tidningen ikväll så är det ju på gatan där jag bor där dom har skjutit. Så inte konstigt det lät som att det var utanför mig. Det var ju det. Jag har ifrågasatt idag hur jag kunde höra det så tydligt och högt med tanke på att jag har typ 3 hus, väg och spårväg emellan och torget där det stod dom sköt ligger upp på ett berg....

Som tur är verkar dom iaf inte ha skjutit på någon!!! Men det står om ett gäng ungdomar som rört sig i området maskerade. Är detta istället för alla bilbränder nu? Ska ungjävlarna börja skjuta istället? Seriöst det är något ALLVARLIGT fel på dom...enkelbiljett till Sibirien borde dom få!!


Fick frågan av exets flickvän om jag inte blev rädd....nej det blev jag inte. In i min lägenhet kommer dom ju inte. 

Men om man blir mer försiktig när man går ute på kvällen/natten.....ja kanske....

Ovido - Quiz & Flashcards