Direktlänk till inlägg 1 maj 2011

Första dagen i solen :)

Av Iskristall - 1 maj 2011 10:20

Igår bestämde jag och bästaste kollegan att åka ut till en av öarna i skärgården och sola. Vi valde hennes lilla smultronställe och möttes på Saltholmen för att ta färjan ut.

Jag hade aldrig varit på den ön men åhhhh vill ha en sommarstuga där! Så himla mysigt med alla små smala gator och skitfina hus. En riktig idyll med snickarglädje, blommande magnolior och gröna gräsmattor gömda bland klipporna. 

Efter en promenad på ca 20 min kom vi till hennes smultronställe som är en jättestor brygga mitt bland klipporna och inga hus så där jättenära. La oss först på bryggan men det var lite kallt så vi flyttade till klipporna där det var lite mer lä.

En killkompis kom också dit och vi tillbringade 3 timmar med att sola, prata, läsa tidningar, sms:a, äta macka från subway och jordgubbar.

  Färjeläget :) 


Efter att vi hade varit där så åkte vi en jättesnabbis till Frölunda torg där jag och K shoppade. En jättesnabb shopping blev det. In på H&M där jag hittade en vit tunn tunika som jag velat ha länge. En sån där som har bred ringning och är tunn och luftig. Perfekt att dra över ett linne på sommaren.

K köpte saker på Kicks innan vi sprang in på  Hemköp och handlade ingredienser till sallad. 

Sen hem till henne och stressa ihop sallad, kall sås med basilika och citron, tina lax och lägga den i foliepaket med dill, grovsalt och smör och sen stressa ett par hållplatser bort där några kompisar till henne (och andra som jobbar där vi gör) grillade.

Slänga laxen på grillen och småprata lite.

Efter det var vi så totaltrötta så det blev inte så mycket mer av det :) Hem och somna på soffan typ :)

   Mmmmm vad gott det var!!!


Skönt ibland att gå upp tidigt så man hinner göra mycket på en dag.

Behöver jag säga att jag ser ut som den danska flaggan idag ;) Som vanligt brände jag mig i solen totalt. Inleder varje år med att bränna mig första gången. Efter det blir jag bara brun.


Idag blir det cykeltur och handla :)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Iskristall - 15 oktober 2011 14:53

http://metrobloggen.se/iskristall/ testar att köra på denna sidan ett tag. ...

Av Iskristall - 15 oktober 2011 13:16

Lördag och det finns massor jag vill göra. Hälsa på folk, träna, shoppa, träna lite mer, ta en långpromenad i det fina vädret...... Men jag är fortfarande alldeles för trött i kroppen. Så jag tillbringar dagen i soffan under täcket med tv, dator oc...

Av Iskristall - 14 oktober 2011 20:56


Ja imorse gick jag ner och gjorde en kontroll i källaren hur det såg ut. Var fortfarande varmt där inne och luktade väldigt mycket rök.     Så här såg det ut i källargången. Igår satte även brandmännen upp en skylt på dörren att dom skulle komma ...

Av Iskristall - 14 oktober 2011 00:02


Vaknade förut av att telefonen ringde och det var en kompis. Hann knappt höra vad han sa försen jag kände att det luktade bränt. Svarade honom inte utan började gå och sniffa runt i lägenheten. Tog på mig morgonrock för att kolla trappuppgången och g...

Av Iskristall - 13 oktober 2011 13:40

Idag har jag bockat av ett par saker på att göra listan för att ta tag i mitt liv.   Bokat tid hos tandläkaren för att fixa tanden som gick av förra veckan. Han var äntligen tillbaka idag.   Bokat tid hos läkaren för kortisonspruta nr 2 i axe...

Ovido - Quiz & Flashcards