Alla inlägg den 24 maj 2010

Av Iskristall - 24 maj 2010 19:57

  

Här har jag varit idag. Hos min husgud. Att man kan gå med så otroligt ont och så löser en kiropraktor det på en halvtimme. Böjer, vrider och vänder på en lite. Inget som gör ont alls. Visst kan kännas lite läskigt när han trycker till så luften går ur en. Men efteråt!

När jag kommer ut därifrån känner jag skillnaden med en gång. Sedan efter någon timme brukar jag iof må ganska pest. Massa frossa och huvudvärk.

Idag blev jag alldeles jättevarm där det onda satt.

Men nu ikväll efter ett varmt bad så känner jag ingenting alls. Där allt det onda satt imorse är det nu bara lite ömt. Men mest efter att han har tryckt där. Inte det djupa onda, inget som strålar ner i benet. Kroppen känns bara helt ok igen.

Det kostar alltså ca 500 (480) och man kan bli bra så snabbt. Säger inte att alla blir det. Säger inte att det inte riskerar komma tillbaka eller att man bara behöver en behandling. För mig går det ca 1.5 år mellan behandlingarna. MEN innan jag hittade honom hade jag ont i fyra månader, var sjukskriven och åt morfin. Då är 500 inget pris alls att betala för att slippa smärta.

Jag funderar på hur många som skulle slippa gå sjukskrivna med ryggproblem om kiroprakor var vanlig vård och inte alternativ medicin.

Det fanns ingen läkare som berättade från början att sånt fanns. Men sjukskrivning och morfin det skulle tydligen vara lösningen.

Den gången tog det två behandlingar hos kiropraktorn innan jag var bra. Men då hade jag gått i fyra månader när jag varje dag började dagen med att glida ner ur sängen, lägga mig och gråta, resa mig upp, känna hur det smällde till i ryggen och gråta lite till för att det gjorde så jävla ont. Sen efter det kom persen att kunna sätta sig på toaletten och komma upp= ännu mer tårar. Sen skulle jag in i duschen. Klättra över badkarskanten. OCH sen kom det sista av allt. Ta på sig strumporna. Något man ser som självklart men ICKE!!! Så då var det bara att lägga sig på golvet/sängen igen för att få på sig dom. Och sen göra om det hela med ställa sig upp och gråta.

Då är som sagt 500 för att åka till en kiropraktor bara såååå värt det.



Av Iskristall - 24 maj 2010 09:06

Vaknade idag lika stel i ryggen som tidigare. Så nu på morgonen har jag ringt min husgud kiropraktorn. Fick en tid redan vid elva idag så då ska jag genomgå hans tortyrmetoder.

Är egentligen inte så mycket tortyr :) Eller jo hans stretching gör skitont. Sen så vrider han kroppen så det knakar överallt. Men efter det är man en helt ny människa.

Inte stel någonstans alls. Inte ens det vanliga trötta mellan axlarna som man kan få. Ska bli så skönt.

Aldrig mer jag vill ligga sjukskriven med så ont i ryggen som jag hade en gång fyra månader på morfin. Inte när han finns som kan lösa problemet på en behandling.

480 kronor är det helt klart värt!!!

Så om en timme ska jag åka och bli ny människa......helkroppsrenovering :)

Ovido - Quiz & Flashcards