Direktlänk till inlägg 24 maj 2010

Kiropraktor

Av Iskristall - 24 maj 2010 19:57

  

Här har jag varit idag. Hos min husgud. Att man kan gå med så otroligt ont och så löser en kiropraktor det på en halvtimme. Böjer, vrider och vänder på en lite. Inget som gör ont alls. Visst kan kännas lite läskigt när han trycker till så luften går ur en. Men efteråt!

När jag kommer ut därifrån känner jag skillnaden med en gång. Sedan efter någon timme brukar jag iof må ganska pest. Massa frossa och huvudvärk.

Idag blev jag alldeles jättevarm där det onda satt.

Men nu ikväll efter ett varmt bad så känner jag ingenting alls. Där allt det onda satt imorse är det nu bara lite ömt. Men mest efter att han har tryckt där. Inte det djupa onda, inget som strålar ner i benet. Kroppen känns bara helt ok igen.

Det kostar alltså ca 500 (480) och man kan bli bra så snabbt. Säger inte att alla blir det. Säger inte att det inte riskerar komma tillbaka eller att man bara behöver en behandling. För mig går det ca 1.5 år mellan behandlingarna. MEN innan jag hittade honom hade jag ont i fyra månader, var sjukskriven och åt morfin. Då är 500 inget pris alls att betala för att slippa smärta.

Jag funderar på hur många som skulle slippa gå sjukskrivna med ryggproblem om kiroprakor var vanlig vård och inte alternativ medicin.

Det fanns ingen läkare som berättade från början att sånt fanns. Men sjukskrivning och morfin det skulle tydligen vara lösningen.

Den gången tog det två behandlingar hos kiropraktorn innan jag var bra. Men då hade jag gått i fyra månader när jag varje dag började dagen med att glida ner ur sängen, lägga mig och gråta, resa mig upp, känna hur det smällde till i ryggen och gråta lite till för att det gjorde så jävla ont. Sen efter det kom persen att kunna sätta sig på toaletten och komma upp= ännu mer tårar. Sen skulle jag in i duschen. Klättra över badkarskanten. OCH sen kom det sista av allt. Ta på sig strumporna. Något man ser som självklart men ICKE!!! Så då var det bara att lägga sig på golvet/sängen igen för att få på sig dom. Och sen göra om det hela med ställa sig upp och gråta.

Då är som sagt 500 för att åka till en kiropraktor bara såååå värt det.



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Iskristall - 15 oktober 2011 14:53

http://metrobloggen.se/iskristall/ testar att köra på denna sidan ett tag. ...

Av Iskristall - 15 oktober 2011 13:16

Lördag och det finns massor jag vill göra. Hälsa på folk, träna, shoppa, träna lite mer, ta en långpromenad i det fina vädret...... Men jag är fortfarande alldeles för trött i kroppen. Så jag tillbringar dagen i soffan under täcket med tv, dator oc...

Av Iskristall - 14 oktober 2011 20:56


Ja imorse gick jag ner och gjorde en kontroll i källaren hur det såg ut. Var fortfarande varmt där inne och luktade väldigt mycket rök.     Så här såg det ut i källargången. Igår satte även brandmännen upp en skylt på dörren att dom skulle komma ...

Av Iskristall - 14 oktober 2011 00:02


Vaknade förut av att telefonen ringde och det var en kompis. Hann knappt höra vad han sa försen jag kände att det luktade bränt. Svarade honom inte utan började gå och sniffa runt i lägenheten. Tog på mig morgonrock för att kolla trappuppgången och g...

Av Iskristall - 13 oktober 2011 13:40

Idag har jag bockat av ett par saker på att göra listan för att ta tag i mitt liv.   Bokat tid hos tandläkaren för att fixa tanden som gick av förra veckan. Han var äntligen tillbaka idag.   Bokat tid hos läkaren för kortisonspruta nr 2 i axe...

Ovido - Quiz & Flashcards