Alla inlägg under november 2010

Av Iskristall - 8 november 2010 15:06

Ligger i soffan helt utslagen. Har knappt orkat röra mig idag. Mår inget vidare alls. Men jag ska äta duktigt och vila och hoppas på att vara återhämtad imorgon. Sliter som fan på mig att vara hemma. Måste ha jobbet som stimulerar mig på dagarna. 


Fått några glada sms från sjukhuset. Så skönt att höra små historier om vad sköterskorna tycker om   . Han är populär där. 

Jag skojade om att dom behåller honom där bara för att dom inte vill bli av med honom och dom hade svarat ett unsiont JA!!! på det haha. 

Njuter av att se hur han berör folk han träffar positivt. Så mycket skit runt sig men ändå är det han som gör folk glada. Det är en stark människa.

Av Iskristall - 7 november 2010 21:31

Det är otroligt. Vad är det med alla karlar som gör att dom tar kontakt med sina ex så fort flickvännen / sambon / frun är borta?


Idag hände det igen. Exet ringde mig för att prata när tjejen var iväg på annat. Och han försöker lite fint hinta om att han kanske skulle få sig något om han kom till mig. Näääee så funkar det inte sa jag.

Kan jag säga nej till alla andra så är det inga problem att säga det en gång till.

Av Iskristall - 7 november 2010 13:03

Började dagen med en promenad ner till Lidl där jag fyllde korgen med: Sallad, gurka, tomat, kålrot, morötter i olika färger, rödbetor, palsternacka, squash, fetaost och ägg :) 

Vi fortsätter våra nyttigheter denna veckan. Inga kolhydrater.

Jag har till och med druckit te utan socker idag. Det är något jag ogärna gör ;) 


Frukost när jag kom hem blev: Äggröra med lite ost och skinka i. Och 4 squash slantar med skinka på. Något som T tipsat mig om men som jag först nu fått tummen ur och prova :) 

JÄTTEGOTT!! smakar lite milt rädisa.


Till middag har jag inte bestämt mig än kanske någon god köttbit.


Men i veckans luncher blir det genomgående sallader i olika varianter :)

Av Iskristall - 6 november 2010 11:11

Ibland kan man undra om killar pratar ihop sig och säger nu ska vi se om vi lyckas med henne. Senaste veckorna har flera killar försökt få träffa mig. Från dom mest oväntade håll. 

Det som stör mig mest är att dom är UPPTAGNA!!! Karlar säger jag bara. Finns det inte en jävel som kan hålla kuken i schack när man är i ett förhållande?

Utan att jag sagt ett ord till dom har:

* Mitt ex

* Min ex kk

* Min ex arbetskamrat

* ex granne från när jag var liten


Tagit kontakt med mig och försökt få mig i säng. Alla är upptagna. Och det är inte jag som sökt upp dom heller så jag kan inte skylla på att jag flirtade med dom. Jag börjar tro att killar är svin allihop. 


Sånna här dagar jag saknar     tänk om man bara kunde svara rätt ut nej mina känslor finns redan på ett håll och är besvarade. Men det är ett svar jag inte kan ge. 

Ännu hellre att man kunde svara nej jag är upptagen.


Undrar på att man tvekar på killar. Seriöst finns det någon kille där ute som inte är otrogen?  

Jag har alltid älskat killar med snygga överarmar och snygga tatueringar. Tror jag ska ändra mina kriterier. Skit i hur killen är och ser ut sålänge han är trogen ;) 

Av Iskristall - 5 november 2010 20:14

Blev just uppraggad av min gamla granne. hahaha nog för att han är skitsnygg nu för tiden men med sambo och barn. Nej tack! Sen är jag inte intresserad av något alls!


Men sånna klassiska kommentarer som: Jag drömde om dig och vaknade helt andfådd....för bra för att jag inte ska vilja prova det i verkligheten. 


Haha tror killar att sånt funkar? Ni tjejer faller ni för sånt?

Av Iskristall - 5 november 2010 19:24

Är det fredag så är det. Då ska man bara äta något gott :)

I mitt fall blev det tacosallad. Eftersom jag skurit ner på kolhydraterna igen efter att ha slarvat allt för länge!!!


Blev: köttfärs, sallad, tomat, gurka, rödlök, avocado och fetaost toppat med gräddfil och lite riven ost. Fett och gott ;) 


Vissa skulle vara livrädda att kombinera så många feta saker. Men va fan. Det är fredag och det är gott :) Och det var lääängesedan vågen rörde sig uppåt för mig nu.

Antingen går det ner eller står still. Vilket är helt ok med mig :) 


  

Av Iskristall - 5 november 2010 11:39

Undrar hur många som skriver den rubriken idag :)


Jag ligger fortfarande i sängen känner mig krasslig fortfarande. Tur att man har en laptop som sällskap. 

Har inte ens kollat ut genom fönstret så jag vet vad det är för väder ute.


Idag fortsätter vi salladsspåret :) Tur att det är gott att äta sallad :) 


Annars bjuder helgen på slappa och ha det skönt. Ska inte planera in något alls utan ska bara vara. Läsa bok och ta hand om mig själv. 

Av Iskristall - 4 november 2010 20:31

Väntar på ett foto som jag verkligen vill ha :) Hoppas jag får snart ;) 

vill, vill, vill :) 


Kommer att vara sååå snyggt :)

Ovido - Quiz & Flashcards