Alla inlägg den 25 april 2011

Av Iskristall - 25 april 2011 20:38

Kan säga det känns inte alls lockande att jobba imorgon :) Vill hellre åka till havet och sola. Inte åka till havet och jobba. Men, men det är en kort vecka och det är body pump time. Så imorgon blir motionen:

Cykla till jobbet

Body pump

Cykla hem. Om jag orkar slänger jag även in ett Kettlebell pass. Och då blir det cykla till stan och cykla hem Alltså sammanlagt 2.5 mil på cykel istället för 1.8 :) 


Jag är i valet och kvalet om jag ska köra en period på modifast. Eller om jag bara ska bli väldigt hård med kosten igen. Känner mig inte alls i form trots träningen. Eller jo musklerna och så känner jag ju och ser :) Men hade gärna velat bli av med den där jävla magen ;)

Av Iskristall - 25 april 2011 14:46

Så då har jag varit iväg och tränat. 1.7 mil på cykel och ett arm/rygg pass på gymmet.

När jag var på väg in till stan så kände jag hur styret på cykeln började släppa så jag hoppade in på Claes Ohlsson och köpte verktyg. Fick bli en ny ryggsäck också då den jag har börjar bli sliten. Köpte en modell större med tanke på alla träningskläder man brukar släpa på.

På vägen hem cyklade jag till Eriksberg och handlade för middag. Idag blir det tacosallad :) Det har jag längtat efter länge.

Ovido - Quiz & Flashcards