Alla inlägg den 23 mars 2011

Av Iskristall - 23 mars 2011 22:33

Efter jobbet idag har det varit helknäppt. När jag kom hem undrade jag varför det inte lyste i terrarierna. Tog mig inte många sekunder att fatta att elen var helt väck. Gaaaahhh...Ingen el = inget internet, ingen laga mat, ingen tv, inte kunna läsa en bok för det strax blir mörkt....ja ni fattar ju. Total kaos i mitt beroende liv!!!

Satt och funderade på hur jag skulle lösa detta problemet. Kom på att Ahhh!! GYMMET :D Så jag slängde ner badkläder i väskan, mina gympaskor står på jobbet. Så åkte jag in till stan igen (hade precis kommit därifrån). På med badkläder, duscha, simma och sen hoppa i jaccuzzin där det redan satt två killar och en tjej. Då gymmet ligger i ett hotell så är det väldigt blandat med folk där.

Iaf killarna var på kurs i fina Götet från Sthlm. Så vi började hugga på varandra litegrann ;) Så kom en kille till och dom andra två pratade med honom. Visade sig att han inte kunde svenska så jag gick över till Engelska istället. Visade sig att han jobbar på volvo precis som jag, var på tjänsteresa från Belgien och när vi pratat kom vi fram till att vi jobbar i husen bredvid varandra. Dom som varit på volvo i Göteborg vet hur ENORMT volvo är.

Så han ville hålla kontakten och tyckte jag skulle lägga till honom.

Sen så kom en kvinna dit och simmade samtidigt som jag simmade. Hon började också prata en massa och ville ge mig sitt visitkort och hålla kontakten med mig. Hon ville ha någon att träna med.

Hon var bra skum den där :P Skröt väldigt om allt hon hade hemma så jag hoppas hon inte börjar ränna på samma pass som mig.

Iaf när jag kom hem efter två timmars simmande, bubblande och bastande så hade strömmen kommit tillbaka ME HAPPY :) 

Ovido - Quiz & Flashcards