Alla inlägg den 12 juli 2010

Av Iskristall - 12 juli 2010 01:01

Har tillbringat kvällen på Sahlgrenska tillsammans med systeryster som hade ont. Vi hade trevligt skrattade åt förra helgen :)

Men så fick vi en sån där mardröms människa bredvid oss :P Vägde 50 kg för mycket, pustade, stånkade och var såååååå lidande.

Hon satt och lyssnade på allt vi pratade om och kommenterade. Sa vi katt så skulle hon berätta om sin katt. Och när sköterskan kom och kollade till så lät hon såååå ynklig och tyckte att jaaaa man får ju försöka stå ut. Sen när sköterskan gått talade hon om att hon minsann hade ont 9.5 på smärtskalan som går till 10.

Sen när sköterskan kom igen och frågade om någon behövde ligga så kom det ett lidande från henne nej inte just nu men om en liten stund. Och så lite mer pustande och stånkande och försöka prata med mig och syster :P

Hon såg dock inte ut att ha speciellt ont.

Förstår inte sånna människor som ska visa att dom veeeerkligen lider inför främmande människor i ett väntrum. Och dessutom lägga sig i ett privat samtal :P

5 timmar blev vi iaf sittandes innan syster fick komma in och få sin dubbla kur pencillin. inflamerad livmoder efter operation häromdagen.

Skulle gå och köpa något att dricka åt oss vid 8 på kvällen då har pressbyrån stängt. Ner till Vasaplatsen fick jag ta mig. Fanns säkert något närmare men inget jag såg.

Man tycker ju det borde finnas något som har öppet längre på ett så stort sjukhusområde!








Ovido - Quiz & Flashcards