Alla inlägg under juni 2010

Av Iskristall - 7 juni 2010 18:38

Nu på eftermiddagen idag har jag ägnat tiden åt att möblera om i mitt vardagsrum och badrum. Sen fick jag även för mig att putsa fönstrena. Så nu är min lägenhet fin igen :)

Och luktar rent och gott :) Tvättat golven och dammsugit igen trots att jag gjorde det igår när pälsboll åkte hem. Men när man släpar runt möbler är det ett måste.

Nu har jag bara att baka bröd kvar. Men vet inte om jag orkar göra det idag.

Å andra sidan hade det varit jättegott med nybakat bröd med ost och en kopp te till kvällis.....hmmmm tåls att tänkas på :)

Har även hunnit med att tvätta en tvätt idag eftersom jag har jobbat hemifrån. (möblerandet gjorde jag efter jobbet slutade ju vid tre).

Det får bli bak också :) Samma sorts vita bröd min mamma gjorde när jag var liten yummie.

Har helt kommit in i äta hemmabakat när jag väl äter bröd.

Oftast äter jag ägg och prinskorv eller annat kött till frukost.


Av Iskristall - 6 juni 2010 20:58

Dagen idag har bestått av 2 h hundpromenad på fm. Blev längre än jag trodde att jag skulle gå för det var så härligt väder och fin natur. Så nu stoltserar jag med två skavsår uppepå tårna :P

Efter det blev det lite slappa innan jag åkte och lämnade pälsboll på Centralen.

När jag kom hem blev det till att städa bort hennes kloner och blodbad från golvet så nu är lägenheten som ny igen :)

Middag idag blev färsbiffar med sås och broccoli/morötter.

Av Iskristall - 4 juni 2010 22:45

Sökte på nätet efter en steg omvandlare. Har ju upptäckt att jag har stegräknare på mobilen. Och på den får man en stapel för varje dag under veckan så räknar den ut medel och talar om vart hälsogränsen går (10 000 steg).

Lite lurigt med den dock är att den ibland fuskar och stannar till en stund. Så det är ganska svårt att komma upp i just 10 000 steg. Dessutom cyklar jag ju till och från jobbet.

Så då ville jag se hur många steg cyklingen motsvarar egentligen.

Om man cyklar i 20km/h (vilket jag gissar att jag gör eftersom jag har en mil till jobbet och det tar 30 min ca att cykla) så motsvarar det 14300 steg.

Genast känns det mycket bättre att jag enligt stegräknaren bara gått 7000 steg idag men kan man lägga på cyklingen och den motsvarar 14300 steg så har jag haft en väldigt bra dag motionsmässigt sett :)

Idag cyklade jag dessutom en omväg hem från jobbet bara för att det var så fint väder.

Så 21300 steg eller mer riktigt 2 mil cykling och 7000 steg :) Känns bra det här :)

Av Iskristall - 3 juni 2010 20:44

Kom i sista stund på att jag har fikan på jobbet imorgon. Iväg och köpa margarin och mjöl då båda var slut och försöka komma på vad man ska baka denna gången. Det blir blåbärsmuffins. Håll tummarna för att dom blir goda!!!


När jag tagit ut sista plåten ur ugnen blir det en lång kvällis med lånedoggen för att rensa tankarna lite. Känner att det behövs just nu. Känns som jag står vid en vändpunkt i livet och inte vet åt vilket håll jag ska gå.

Av Iskristall - 2 juni 2010 21:08

Måste ju ta en paus i städningen medans golvet torkar. Idag har varit en skön dag. Varit ute på rasterna och njutit av solen och medvind både till och från jobbet :)

Skoj att det kan skilja 10 min på att cykla hem om det är medvind eller motvind :)

Imorgon ska jag hämta sötaste vovven i stan och så ska vi umgås heeeela helgen :) Längtar efter det ska bli så mysigt!!!

Ikväll blir det till att lägga sig i nystädad lägenhet med nytvättade lakan :) Ska bli skönt. Bara sällskapet som saknas!!!

Av Iskristall - 1 juni 2010 18:29

Senaste två dagarna när jag cyklat hem från jobbet har det varit världens motvind. Har tagit mig 10 min extra att ta mig hem. Till och med så att hörlurarna blåst ur öronen flera gånger. Det blir bra motion det man är helt genomsvett när man kommer hem :)

Tur att solen iaf skiner och att temperaturen är behaglig. Skulle inte vara roligt att cykla i sån vind och ösregn.


Finns det något sätt man kan tvinga telefonen att ringa ;) saknar :)

Ovido - Quiz & Flashcards