Alla inlägg den 16 mars 2009

Av Iskristall - 16 mars 2009 22:54

När jag satt och skrev det senaste inlägget fick jag en fin bild på en herre som visst tycker om att ligga och mysa med täcket upp i ansiktet ;) jag gillar sånna mysbilder. Fina, fina.

Var det någon som sa Teddybjörn ;)

Av Iskristall - 16 mars 2009 22:06

Har ju inte berättat så mycket om helgen som var. Ja jag släpade med mig lilla tösen på fest. Trotts att hon absolut inte ville. Men men skam den som ger sig ;) och jag gjorde ju som vanligt helt rätt med det för skoj hade hon och glad blev hon. Även om hon nog hade en liten tanke på att strypa mig som prompt skulle dit ;)

Men får man inbjudan till kalas så går man :)

Jag hade ju flirtat via telefon hela veckan med en som skulle vara där. Ville ju kolla läget. Och lite besviken blev jag. Han var inte den som pratade så mycket med mig då. Men han tittade och hälsade varje gång vi passerade varandra och ja lite pratade vi. Skulle ner på toa en gång och gick förbi när han pratade med några. På väg tillbaka lämnade han dom och gick framför mig och tvärstannade, för att kolla om jag var med på den. Då pratade vi lite och han visade sin mc.

Min snygga styvsyster var också på festen. Första gången hon var med. Och dom två pratar hela tiden och kommer bra överens. Och ja lite konstigt känns det....att dom pratar så bra när dom träffas och jag och han på telefon och sms....(för han ringer alltid efter att vi har träffats bara för att prata lite) nåja syster åkte hem och jag och lilla tösen var kvar och festade. Vid fyra fick jag en lite depp svacka och hade hemlängtan. Satt och kollade ner i mobilen för att se när bussen gick då kom han och frågade om jag sov. Nej jag tänkte åka hem sa jag. NEJ DET SKA DU INTE fick jag tillbaka. Så satte han sig ner och pratade. Lilla tösen med sin stora mun såg till så att vi fick sällskap hem sen genom att utmana honom att sova i samma säng som oss (ja bara sova) och det ville han ju och fixade raskt skjuts.

Ute på gården medans vi väntade på att alla kom ut kom han fram och gav mig en puss på munnen bara sådär.

Väl hemma var det fram med ett täcke till, extra tandborste och så kröp alla ner. Jag blev den som fick ligga i mitten. Och med två personer, varsitt täcke och lilla ungen ;) som lockade upp katten i sängen och skickade över honom till mig blev det VARMT!!! N som höll om mig på ena sidan och la sitt täcke över mitt (fick flera pussar) och Ungen som älskar värme på andra sidan och också ville ligga nära och lyckades få upp sitt täcke på mitt och så jag "underst" under tre täcken en katt och två personer som låg nära. Mysigt, mysigt men såååå varmt. Så blev inte så mycket sömn.

Senare på morgonen var det inga pussar....och på kvällen när vi var hos styvsystern på fika var det tyst igen och dom pratade massor.

Jag blir inte klok på karlar någon gång ;)

Men denna människa gillar jag massor att prata med som vi gör dagligen, och goa kyssar.

Än har jag inte hittat felet där som jag gör hos alla andra efter en kvart eller så ;)


Ovido - Quiz & Flashcards