Alla inlägg den 2 juni 2011

Av Iskristall - 2 juni 2011 09:10

Konstigt egentligen. Händer massa otäcka saker där jag bor just nu. Mord, bränder och annat tråkigt.

Men ändå så får det folk att börja prata med varandra. Gamla klasskamrater från högstadiet som skriver på facebook. Grannar som pratar när man möter dom på gården. Jag vet inte om det är bra eller om folk bara har ett behov av att få skvallra.

Denna gången var det en gammal klasskamrat från högstadiet. Vi umgicks inte särskilt mycket då. Men visar sig att vi bor nära varandra nu.

Ibland är det dock lite skoj att prata med gamla klasskamrater se vad som blev av dom. 

Faktiskt många som ändå bor här i området fortfarande. Jag kom ju tillbaka hit.

Av Iskristall - 2 juni 2011 08:05

Fattar inte varför man alltid vaknar klockan 8 när man är ledig. Börjar jag bli gammal? 

Önskar att jag kunde tillbringa någon timme på gymmet idag men har inte orken till det. Får låta förkylningen släppa först. Men viljan finns. Det gillar jag. Förr hade jag gett upp att träna efter ett par månader. Men nu tycker jag fortfarande att det är skitkul och det är inte jobbigt att ta sig iväg. 

Så jag har verkligen hittat träning som passar mig. Sen har jag ju lagt på cyklingen också. Cyklade till och från jobbet igår trots förkylning. 1.8 mil. 

Just nu känns det som att hela min kropp motarbetar mig. Förkylning, mens, problem nr två + att jag tror att jag för första gången känt av en annan sak och borde hämta ut tabletter för det. Men är osäker på om det är så.

Det enda jag faktikst inte haft problem med just nu är mina leder. Vilket jag är himla glad för!!!

Idag står det SLAPPA med stora bokstäver på schemat! Ska kolla serier och läsa bok och bara vara!!!

Ovido - Quiz & Flashcards